Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Occasion service slider Peugeot specialist hoorn Citroen specialist hoorn

Om de meest klantgericht occasion service te kunnen bieden hebben wij "Occasionklik" in het leven geroepen. Binnen Occasionklik zoeken onze experts aan de hand van uw wensen, de perfecte tweedehands auto. Dit om alle onzekerheid omtrent betrouwbaarheid & de juiste prijs/kwaliteit te overkomen. Bevalt de gevonden auto? Dan leveren wij tegen de orginele prijsl inclusief gratis transport & keuring. Dit zorgt voor de perfect klik met jouw auto met 1 klik op de knop. Zo gold ook voor Marijke. 29 jaar en tandarts in Utrecht.

occasionklik hoorn

Naar wat voor auto was jij op zoek?

Een betrouwbare auto waar ik veel kilometers mee kan maken ivm woonwerkverkeer. Ook moest deze niet te groot zijn en binnen mijn budget passen. Ik wist echter niet van tevoren welke auto hierop aansloot. Ook heb ik geen verstand van het bepalen van de juiste waarde of het controleren van de kwaliteit. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Auto Tensen zodat ik zelf rustig op de bank kan blijven zitten terwijl zij mijn aankoop regelen. 

 

Op welke manieren heeft Auto Tensen jouw ideale auto gevonden?

Via telefonisch overleg zijn de wensen uitgebreid besproken. Nadat dit duidelijk was zijn via telefoon en mail de voor- en nadelen van eventuele auto's die voor mij geschikt waren voorgelegd. Aan de hand van dit gesprek heb ik voor een Peugeot 206 gekozen. Vervolgens heeft Jan de beste opties online gevonden en contact opgenomen met meerdere aanbieders. Na een onderhandeling heeft hij de auto's met mij gedeeld en heb ik de leukste gekozen voor een proefrit. 

occasion bezorging hoorn

Hoe heeft Auto Tensen vervolgens jouw auto verzorgd?

Na mijn akkoord werd de auto simpelweg naar mijn appartement in Utrecht gebracht. Tot mijn eigen verbazing hoefde ik niet naar Hoorn voor een proefrit of afhandeling. Maandag hadden wij voor het eerst contact en dinsdag werd de auto afgeladen bij mij voor de deur! Ik was direct enorm blij met mijn autotje en na een proefrit wilde ik deze dan ook direct kopen. Ook dit was geen probleem. De auto was al gekeurd en kon direct overgezet worden op mijn naam. En klaar was kees! 

 

Wat vond je het grootste voordeel aan onze serviceverlening?

De betrouwbaarheid. Aangezien ik zelf weinig verstand heb van wat een betrouwbare auto is en een verstandige aankoop was ik erg blij met het advies en de tips die ik heb gekregen. Advies op maat!

 Wat vond je van de verkoper als serviceverlener?

Prettig en duidelijk in de communicatie. Jan kent zijn klanten en had duidelijke antwoorden op mijn vragen. Hier heeft hij vervolgens de perfecte auto voor gevonden.

Hoe heb jij onze algehele ocasion aankoop service ervaren?

Zeer positief! ik rij nog steeds met veel plezier in mijn auto!

Wat voor cijfer geef je onze service:

Een absolute 10! Een top service en een top auto waar ik nog elke dag plezier een beleef.

Meer weten over onze service verlening "Occasionklik"? Klik dan hier

 


Waarom Tensen?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.