Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Occasion service slider Peugeot specialist hoorn Citroen specialist hoorn

Om onze occasionbezitters zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij Tensen Occasion Service in het leven geroepen. Dit voor de meest gemakkelijke en complete service bij de zoektocht, de aanschaf en het onderhoud van uw tweedehande auto. Om dit te verwezelijken, bestaat Tensen Occasion Sevice uit drie unieke diensten in Hoorn & Enkhuizen.

alle occasions

Nationaal Aanbod, Lokaal Leverbaar

Welkom bij de grootste online showroom van Nederland

Samen met 35 erkende dealers hebben wij onze krachten, en onze occasions gebundeld. Dit heeft geleid tot meer dan 2000 occasions die dagelijks worden aangevuld. Kies de beste occasions uit onze 'online' showroom en wij halen deze naar Hoorn en Enkhuizen voor een proefrit. Hierdoor bent u zeker van de juiste occasion tegen de laagste prijs en hoogste kwaliteit.

occasionsamenstellen

De ideale occasion zelf samenstellen

Kies uit alle occasions, wij brengen de beste opties naar u toe!

Staat uw occasion niet tussen ons aanbod? Geen probleem! Als eerste occasionspecialist in Nederland luisteren wij eerst naar uw wensen en gaan dan opzoek naar de occasion die hier perfect op aansluit. Uit een nationaal aanbod  van meer dan 1.500.000 occasions selecteren wij de beste opties en halen wij  deze naar Hoorn en Enkhuizen zodat u deze uitvoerig kan testen.

occasion aanvragen

Uw occasion als nieuw geleverd inclusief garantie en eerlijke inruilprijs

Bij ons krijgt u standaard 6 maanden garantie en een eerlijke inruilprijs. Dit leidt tot een perfecte klik met uw auto, voor de beste prijs, kwaliteit en zekerheid. Zo compleet en zorgeloos is de weg naar uw occasion nog nooit geweest!     

aankoop ondersteuning

De meest complete occasion aankoop ondersteuning

Besluit u om toch zelf opzoek te gaan naar uw toekomstige occasion. Ook in dit geval ondersteunen wij u graag zo goed mogelijk. Voor dit doel hebben wij de volgende diensten in het leven geroepen.

Welke auto past bij u?

Een geschikte auto is vaak complexer dan u denkt. Welke auto past bij uw leven? Wij vinden het vrijblijvend voor u uit! Klik hier voor meer informatie

Autokeuring

Heeft u al een occasion gevonden maar bent u niet zeker van de kwaliteit? Voorkom een miskoop en laat uw auto onafhankelijk keuren.  Wij onderwerpen uw auto aan een grondige auto keuring. Wij wijzen u op evt. gebreken, reparaties of toekomstige kosten. Met deze service  verzekeren wij u als klant van de kwaliteit van uw toekomstige auto. Maak direct een afpsraak

Uw auto door ons verkocht!

Geen auto kopen maar uw eigen auto verkopen? Doe geen moeite. Wij zetten uw auto te koop in onze showroom zonder enige bijkomende kosten. Door van tevoren een prijs af te spreken, bent u zeker van een goede compensatie. En met ons klantenbereik is uw auto zo verkocht.  Maak direct een afpsraak                                         

 


Waarom Tensen?

  • Grootste aanbod occasions

  • Gratis haal- en brengservice

  • Beste prijzen

  • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.