Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Occasion service slider Peugeot specialist hoorn Citroen specialist hoorn

AUTOSN: STERK IN ALLE MERKEN

Alle garages beschikken over de juiste technische kennis en zijn compleet uitgerust voor onderhoud en reparatie van alle merken. Voor een eerlijke prijs, met merkonderdelen of goedgekeurde alternatieven, aan u de keus. Onze service stopt niet bij de werkplaatsdeur, wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent en u graag weer terugkomt!

BIJ AUTOSN IS IEDEREEN VAN HARTE WELKOM

Bij onze aangesloten garages zijn alle klanten welkom, of dat nu gaat om particuliere, zakelijke of zakelijk leaserijders, u vindt altijd een aangesloten garage bij u in de buurt.

AUTOSN: GEWOON EERLIJK EN GOED!

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant voelt zich thuis en komt er graag. De eigenaar van het bedrijf werkt vaak nog actief mee en dat voelt de klant. We houden van een no-nonsense aanpak en een warme relatie met onze klanten.

KOSTEN SPAREN

Standaard gaan we uit van originele merkonderdelen. Onze kracht is dat we de operationele kosten verder kunnen verlagen door, bijvoorbeeld buiten de garantieperiode, goedkopere alternatieve onderdelen aan te bieden. Voor sommige delen kunnen we zelfs groene* delen (*gebruikte delen van prima kwaliteit, bijv. plaatwerk) gebruiken.

In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit!

Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief. We zijn een goed en betrouwbaar adres voor het onderhouden en de (APK)keuringen van uw auto.

En dat geldt voor alle merken!

Nooit meer hulpeloos langs de weg. Met uw PCA Mobiliteitspas staan honderderden onderhoudspunten klaar om u van dienst te zijn. Voor alle vormen van autopech helpen zij u zo weer op de weg. Volledig nationale & europese dekking. Zo hoeft u zich ook op uw vakantie geen zorgen te maken. 

peachhulp met logo    
   checkmark green Volledig nationale en Europese dekking
   checkmark green Geen voorrij- of sleepkosten
   checkmark green Inc. vervangend vervoer of hotelovernachting
   checkmark green  24/7 bereikbaar in binnen- en buitenland

 


In geval van pech wordt u met de PCA mobiliteitspas altijd in no-time geholpen. De dekking is internationaal en bij vrijwel alle BOVAG aangesloten bergingspunten in Europa. Duurt de reparatie te lang? Dan wordt er altijd vervangend vervoer geregeld en/of de hotelkosten vergoed. Ook het transport van een eventuele caravan of aanhangwagen wordt kosteloos verzorgd! Da's toch mooi!

Neem direct contact op met onze consumentenservice om ook uw Mobiliteitspas aan te kopen!

 

Klik op de folder voor een overzicht van alle opties die wij u bieden bij pech op de weg.

 mob pas flyer PCA 2017

 

Geïnteresseerd in onze pechhulp?

Bekijk direct de voorwaarden en vraag uw mobiliteitspas vandaag nog aan. 

BOVEMIJ PCA Mobiliteitspas POLIS VOORWAARDEN

Wij heten u van harte welkom bij  ons team van specialisten. Wij zetten onszelf, als team, maximaal in om de best passende service aan u te verlenen. Al onze klanten maken een belangrijk onderdeel uit van onze organisatie en onze deur staat dan ook altijd voor u open. 

 

Jan Reus

    Naam: Jan Reus

    Functie: Verkoop/ Directie

 

                "Ik vind altijd de perfecte auto voor onze gewaardeerde klanten!"

 

 

 

 

Carla

    Naam: Carla Reus

    Functie: Receptie

 

           "Als klant kunt u bij ons altijd terecht voor al uw vragen en problemen"

 

 

 

 

Rob

    Naam: Rob Slaman

    Functie: 1ste monteur/ Aflevering

 

                 "Voor autokeuringen en onderhoud bent u bij mij in goede handen"

 

 

 

 

Jan    Naam: Jan de Jager

    Functie: Technisch Specialist/ APK Keurmeester

 

       "Wij groeien mee met de tijd en weten elke technisch mankement snel op te lossen"

 

 

 

 

Jos

    Naam: Jos Boon

    Functie: Technisch Specialist/ APK Keurmeester

 

         "Met al meer dan 20 jaar ervaring bij Autotensen ken ik de klanten, hun auto's en de reparaties die hierop aansluiten"

 

 Auto Tensen BV :  'De Stadsgarage'

Auto Tensen is als "de Stadsgarage" sinds 1953  actief in de autobranche. Door onze klantgerichtheid, 60+ jaar ervaring en een team van specialisten zijn wij in staat om de meest geschikte service en hoogste kwaliteit te bieden tegen zeer betaalbare tarieven.

Een perfect ligging aan de binnenstad

Tevens bieden wij u een zeer centrale  en goed bereikbare locatie, naast de A-7, met op loop afstand:

 • Het centrum van de stad Hoorn
 • Trein en busstation Hoorn
 • WFG Ziekenhuis

Dit biedt de ideale mogelijkheid voor rondje door het centrum of een lekker bakje koffie. Natuurlijk kunt u hiervoor ook altijd bij ons terecht.  

Onze diensten

Als compleet-services bedrijf zijn wij onze klanten van dienst vanaf het moment dat zij een auto zoeken tot het onderhoud en de koop van weer een nieuwe auto. Dit betekent dat u op ons kunt rekening voor de onderstaande services. 

 • Het vinden van de juiste nieuwe auto of occasion.
 • De aankoop van uw nieuwe auto of occasion.
 • Financiering en verzekering
 • Inruil en garantieverlening.
 • Private lease & financial lease.
 • Reparaties & onderhoud, waaronder: banden, APK keuring, airco service en nog veel meer.

Voor het opbouwen van de een langdurige relatie met onze klanten, proberen wij onze services zo snel en efficient mogelijk te verlenen. Indien u eventjes moet wachten tot de reparatie klaar is, kunt u altijd terecht voor een lekker kopje koffie. Dan kunt u direct genieten van ons aanbod aan klassieke auto's. Zelfs met de kleine autobestuurders hebben wij rekening gehouden zodat u de aandacht op uw auto kunt richten. 

showroom oldtimers occasion hoornverkoop occasions auto tensen hoornshowroom tafel occasions hoornreparatie en onderhoud auto tensen hoorn

Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u naar de onderstaande linkjes.

BOVAG voorwaarden voor een betrouwbare aankoop van uw occasion.

Bij de aankoop van een occasion ontvangt u standaard min. 6 mnd garantie op alle auto's vanaf €4.500.  Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Dit betekend extra zekerheid voor u als klant. Klik hier voor alle BOVAG garantie voorwaarden.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft de PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA: Gewoon Goed!

 Openingtijden  > zie contact

Laat bij schade ons alles voor u regelen!

U bent eraan gewend met uw auto bij ons te komen en u heeft vertrouwen in onze manier van werken. 

Dan is het toch ook logisch dat wij voor u de afhandeling van eventuele schade of ruitreparatie regelen?

 

Niet bij alle verzekeringsmaatschappijen is dit mogelijk…

Schadeherstel WEen aantal verzekeringsmaatschappijen heeft in hun polis geregeld dat de reparatie alléén bij speciale adressen mag worden uitgevoerd en men verplicht u om naar dit speciale adres te gaan!

Vaak is dit niet in de buurt, omdat men blikschadeherstel liever concentreert bij de grote schadeherstel bedrijven, die in ruil hiervoor tegen een extra laag tarief het geheel herstellen.

 

Wij vinden dit een onjuiste benadering en willen graag voor al onze klanten ook de schade afhandeling kunnen regelen. Van begin tot eind! Wanneer immers nadien vragen ontstaan over de gerepareerde schade kunnen wij hier geen rol in vervullen en moeten wij u ook doorsturen naar het reparatieadres…

 

Koopt u een nieuwe (andere) auto?

Dan zijn er ook nieuwe verzekeringsmogelijkheden!

Uiteindelijk heeft u het zelf in de hand, door te kiezen voor een verzekeringsvorm waarbij de relatie met uw eigen autobedrijf wél wordt gerespecteerd en men streeft naar hetzelfde contact voor reparatie, onderhoud én schadeherstel!

Wij vertellen u graag of dit met uw bestaande verzekeringspolis mogelijk is. U heeft in ieder geval de kans om bij uw nieuwe auto dit wél te regelen!

 

 


Waarom Tensen?

 • Grootste aanbod occasions

 • Gratis haal- en brengservice

 • Beste prijzen

 • Specialist in alle merken en modellen

Onze nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.